Search

  • en
  • nb

Selskapsinformasjon

Sprøytestøpte plastprodukter

Spesialisert siden 1972 på formverktøy og sprøytestøping av høykvalitets produkter i de fleste tekniske plastene. Vår produksjon er lokalisert i Tistedal, Halden. I tillegg kan vi bistå via samarbeidspartnere i inn- og utland med produksjon ved hjelp av de fleste teknikker i både plast og metall.

Utvikling og design

Vi kan bistå med design/tegning, utvikling, konstruksjon, formverktøy, produksjon, 3D print og produksjon. Katoplast har eget versted med 3 verktøymakere som hele tiden sikrer kontinuerlig produksjonsprosess ved god service og vedlikehold av alle produksjons verktøy. I tillegg gir de god støtte under utvikling av nye produkter.

Service og fleksibilitet

Vi streber oss hele tiden etter å imøtkomme kundens varierte behov og er svært opptatt av at kunden er tilfreds. Kunden i fokus er gjennomgående hos alle i vår produksjon fra råvarer kommer inn til ferdigvarer går ut. Katoplast har egen vare- og lastebil og kan bistå kunder med utkjøring på kort varsel.

Kvalitet og kontroll

Kvaliteten på et produkt blir satt av/eller i samråd med kunden. I tillegg til masterprøve, tar vi tilbakeholds prøver fra hver produksjon i løpende orden. Prosessen fra bestilling kommer inn til varene går ut blir kontinuerlig dokumentert. Ved hjelp av etikett på leverte varer hos kunde, kan vi spore hele veien tilbake til batch nummer på råvaren.

Effektiv produksjon

Katoplast går gjennom en fase der vi satser mye på automasjon og moderne maskiner som minimerer avvikelser og feil på detaljer. Vi arbeider kontinuerlig med utvikling og forbedringer.

Sikre verdiene

Gjennom vår satsning på eget verksted kan vi raskt fange opp og reparere feil som oppstår i produksjon. Dette medfører minimale forsinkelser i forhold til leveringstidene gitt til våre kunder. I tillegg betyr dette en unik oppfølging og service av kundens viktigste og dyreste del; formverktøyet. Som regel finnes det kun et eksemplar av formverktøyet og Katoplast anser det som sitt ansvar å ta best mulig vare på dette for kunden. Derfor blir det også lagret i en A120 celle når det ikke er i bruk.

Konkurransedyktige priser

Ved kontinuerlig fokus på alt fra råvareinnkjøp til produksjon og emballasje, arbeider vi konstant for å gi kundene våre den mest konkurransedyktige sluttprisen.

Service i fokus

Katoplast setter kunden i fokus og bestreber oss på den beste mulige kundeopplevelsen. Som en på huset sa; "ille glad i å gjøre det bra" eller ved den engelske versjon "service is our passion".