Search

  • en
  • nb

Om oss

Om oss

Katoplast ble grunnlagt i 1972 av Gunnar og Ivar Kjellin. Navnet kommer av Ka(ri) og To(ve) som er grunnleggernes ektefeller, og ble derfor Katoplast. Virksomheten startet i garasjen til Gunnar med eierne som de eneste ansatte.

Virksomheten har med årene flyttet flere ganger – til stadig større lokaler. I 1983 ble beslutningen tatt om å bygge egne lokaler i Tistedal, og disse var innflytningsklare på høsten 1984. Etter dette har det vært behov for flere utbygginger.

Bedriften eies og drives i dag av Laila og Trond Vidar Kjellin. Trond Vidar har sittet som daglig leder siden 2011.
Gjennom disse år har det blitt gjort omfattende innvesteringer og maskinparken består i dag av energismarte og gode maskiner hvor de fleste har fritt programerbare roboter.

image_3

viktigste grunnene

til å jobbe med oss

effektiv

produksjon
Katoplast går gjennom en fase der vi satser mye på automasjon og moderne maskiner som minimerer avvikelser og feil på detaljer. Vi arbeider kontinuerlig med utvikling og forbedringer.

Sikre

verdiene
Gjennom vår satsning på eget verksted kan vi rakst fange opp og reparerer feil som oppstår i produksjon. Dette medfører minimale forsinkelser i forhold til leveringstidene gitt til våre kunder.

Konkurranse-

dyktige priser
Ved kontinuerlig fokus på alt fra råvareinnkjøp til produksjon og emballasje, arbeider vi konstant for å gi kundene våre den mest konkurransedyktige sluttpris.

Service

i fokus
Katoplast setter kunden i fokus og bestreber oss på den beste mulige kundeopplevensen. Som en på huset sa ille glad i å gjøre det bra eller ved den engelske versjon service is our passion.

image_4

Arbeidstokken

Arbeidstokken teller i dag 18 og omsetning i 2021 var på ca 27,4 mill.

Katoplast eies og drives i dag av ekteparet Laila og Trond Vidar Kjellin. Trond Vidar er en av sønnene til en av grunnleggerne, Gunnar Kjellin.

Ille glad

i å gjøre det bra